Nu drar den digitala ninjan ut på äventyr.

En ninja på nya uppdrag

Hurra! Idag kan jag äntligen gå ut med uppgiften på riktigt. Jag börjar på nytt jobb. Lämnar en tidigare bra arbetsplats där jag lärt mig mycket. Men nu är det dags att börja ninja mig på riktigt. Lämnar nu Effektid för att ta mig till NOGA som digital strateg.

Kom och möt mig och låt mig visa varför du ska satsa på sökmotoroptimering, sökmotorannonsering och konvertering.

Tre områden som var och en är relativt krångliga, men som tillsammans förmår utföra rena underverk. Underverk för dina affärer alltså.

Men ännu är jag inte klar med mina nuvarande uppgifter. Jag har fortfarande en månad kvar innan jag den 2 maj (egentligen den 4 maj) kliver på tåget som heter NOGA och som ska ta mig fram till positionen som Sveriges ledande digitala strateg.